Χρήστος Δασκαλάκης

Συχνές Ερωτήσεις

Θα χαρώ πολύ να σας υπογράψω ένα αντίτυπο του βιβλίου και αν έχω το όνομά σας, να έχει και προσωπική αφιέρωση. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το παραγγείλετε τηλεφωνικά από τον εκάστοτε εκδοτικό οίκο, ζητώντας να είναι υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα.

Μα φυσικά! Το να επισκέπτομαι ένα σχολείο, να διαβάζω, να παίζω, να ζωγραφίζω ή απλά να συζητώ με τα παιδιά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πράγματα στη ζωή μου. Αν ο χρόνος μου το επιτρέψει, αυτή η επίσκεψη μπορεί να γίνει σχετικά άμεσα. Αν η απόσταση ή ο χρόνος στέκονται εμπόδιο στη συνάντησή μας, τότε θα πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να συμβεί. Και ας μην ξεχνάμε, υπάρχει πάντα η εναλλακτική της διαδικτυακής συνάντησης!

 Με χαρά να περάσουμε ένα Σάββατο πρωί ή το βράδυ μια καθημερινής, συντροφιά με τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εκφράσετε την επιθυμία σας! Μετά, μπορείτε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες είτε με τις εκδόσεις μου, είτε με εμένα προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, θα χαρώ να μιλήσουμε τηλεφωνικά και μαζί να δημιουργήσουμε μία όμορφη ανάμνηση για όλους.

Με ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά, τις λέξεις και τις ιστορίες με όμορφο τέλος. Μπορεί να είμαι λίγο ντροπαλός στις κοινωνικές εκδηλώσεις, μα παίρνω πολλές βαθιές ανάσες και πάντα ανταποκρίνομαι με ζήλο και αγάπη. Θα είναι τιμή μου να συμμετέχω σε οτιδήποτε μπορεί να δώσει χαρά και χαμόγελο, ειδικά στα παιδιά!

Εννοείται! Οτιδήποτε μου «ανήκει» και το αγαπώ, είναι χαρά μου και να το μοιράζομαι! Και με χαρά να βοηθήσω, αν μπορώ, είτε πρόκειται για σχολική γιορτή είτε για ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ή απλά για μια λέσχη ανάγνωσης.

Να μη σταματήσεις ποτέ, μα ποτέ, να το ονειρεύεσαι! Μου πήρε χρόνια να νιώσω έτοιμος και να στείλω τα κείμενά μου για αξιολόγηση σε κάποιον εκδοτικό οίκο. Μα όταν τελικά το έκανα ένιωσα ότι είχα κάνει ένα μικρό δώρο στον εαυτό μου. Μπορεί τα όχι να ήταν πολλά στην αρχή, μα δεν το έβαλα κάτω. Προσπάθησα περισσότερο, μοιράστηκα τα γραπτά μου με φίλους που εμπιστεύομαι, έγραψα, έσβησα, έμαθα, τόλμησα και τελικά το όνειρο βγήκε αληθινό! Θα συμβούλευα λοιπόν να πιστέψεις κι εσύ στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που η ψυχή σου έχει ανάγκη!

Μπορείτε εύκολα να μου στείλετε email ή να συνδεθείτε μαζί μου στα social και να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Επισκεφτείτε την ενότητα «επικοινωνία» και διαλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει! Θα χαρώ να μιλήσω μαζί σας!