Χρήστος Δασκαλάκης

Το Γονεοτροφείο

Τι είναι άραγε αυτό το μεγάλο κτίριο στην κορυφή του
λόφου; Γιατί κάθονται εκεί οι μεγάλοι πίσω από τα
θρανία; Γιατί άνοιξαν οι πόρτες διάπλατα και γέμισε η
αυλή με ποδήλατα και οι καρδιές με ελπίδα;

Ο Χρήστος Δασκαλάκης, ο συγγραφέας του best seller «Η Χιονονιφάδα που αγάπησε το Καλοκαίρι» επιστρέφει και μοιράζεται μαζί μας μια ανατρεπτική ιστορία για τη δύναμη της οικογένειας, της αγάπης, της αποδοχής και της ασφάλειας. Ένα ενήλικο παραμύθι για παιδιά και ένα παιδικό παραμύθι για ενήλικες. Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ, τρυφερότητα, αισιοδοξία και μυρωδιά από μαμά.

«Πάντα ήθελα να γράψω ένα παραμύθι που να αφορά μικρούς και μεγάλους. Ένα παραμύθι βασισμένο σε προσωπικές εμπειρίες και αναμνήσεις. Ένα παραμύθι για τους γονείς και για όσους προσπαθούν συνεχώς, για όσους απορρίπτονται ή αμφισβητούνται, για όσους πέφτουν μα σηκώνονται, για όσους ξέρουν να αγαπούν και να υπομένουν…

Πάντα ήθελα να γράψω μια ιστορία για όλους εμάς που υπήρξαμε τα «ιδιαίτερα» παιδιά του σχολείου, για μας που είχαμε τόση ανάγκη από αγάπη, από ασφάλεια, από μια αγκαλιά. Μια ιστορία για όσα μας έλειψαν, για όσα μας ωρίμασαν, για όσα έφεραν την ισορροπία στη ζωή μας.

Πάντα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που να έχει έναν βασικό, προσωπικό ίσως, στόχο. Να φέρει τα παιδιά λίγο πιο κοντά στους γονείς και τους γονείς ακόμα περισσότερο κοντά στα παιδιά μας…»

*Το βιβλίο μεταφέρεται στο θέατρο, σε μια παράσταση για όλη την οικοιγένεια. Δείτε πληροφορίες εδώ

Aγοράστε τώρα

  • IANOS
  • Public
  • Βιβλιοπωλείο Πολιτεία
  • Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ
  • Captainbook
  • Ευριπίδης Βιβλιοπωλείο
Vector 4
Vector 6
Vector 5